Mou-te amb la Cultura

15/05/2020

 

 • Per novè cap de setmana consecutiu, l’Àrea de Cultura us vol oferir enllaços amb propostes per omplir la casa d’actes culturals. Trobareu recursos per a totes les edats i gustos! 
  Poesia Confitada:  La Nit de la Poesia de Navata s'ha hagut de reinventar, com totes les Festes de Primavera, i aquest n'és el resultat.... Tres paraules a l'atzar es converteixen en una poesia de trenta. Màgia? No, poesia!
 • Fira Trapezi de Reus “Un nou model en tres fases igual d'especials”. La primera arrenca aquest cap de setmana, dels dies 15 al 17 i serà virtual: des de la web i les xarxes socials de la fira emetran vídeos de les propostes de circ d'enguany acompanyades d'una memòria poètica dels artistes que explicaran l'impuls que els va portar a crear-los, mentre que Canal Reus TV emetrà espectacles de passades edicions.
   
 • La MuseumWeek es un esdeveniment global que es realitza per internet durant una setmana cada any amb la participació de museus, associacions i institucions culturals.
   
 • Enguany la majoria han hagut de tancar les seves portes per la crisi i estan centrades únicament en la seva labor digital, s'han unit amb força a aquest projecte.
   
 • Classe de rumba amb José Manuel Álvarez, ballador de flamenc establert a Barcelona que combina el seu treball com a intèrpret i creador amb la direcció del seu propi estudi de ball La Capitana.
   
 • Conversa amb Stefano Mancuso Quan aneu a passejar podem tenir present les paraules de Mancuso, pioner de l’estudi de la neurobiologia vegetal i un dels divulgadors mundials referents en aquest camp. Mostra la seva revolucionària mirada del món vegetal.
   
 • Associació Professional d’il·lustradors/es de Catalunya crea La il·lustració en podcast. Un conjunt de clips per posar en valor els i les professionals de la il·lustració. Podreu sentir diferents il·lustradors confinats. Podeu escoltar-los al web, a Itunes i  Spotify.
   
 • La Família Rikus estrenen nou videoclip de la cançó de primavera que s'inclou al seu primer disc “Cançons amb Barretina”. Podràs veure el nou videoclip La Primavera, Atxim”, una cançó alegre per a les famílies amb una tornada que de ben segur que t’enganxarà i et farà cantar-la més d’una vegada. 

   

El centre cultural La Mercè de Girona ens proposa diferents activitats.

 • Crea el teu propi disseny de rajoles hidràuliques.Cal dibuixar sobre un quadrat de 15 x 15 un disseny que, repetit l’un al costat de l’altre, vagi formant una catifa de formes.
   
 • Cinema clàssics. Parlem de Cinema? Especial confinament. Recomanacions per un cinefòrum a casa: Frankenstein de James Whale.
   
 • Dansa irlandesa. La professora Betlem Burcet de l'associació Mediterrània Escola de Dansa Irlandesa us ofereix diferents reptes per aprendre i practicar la dansa irlandesa, en un tastet del que són les seves classes al Centre Cívic Ter. 
   
 • Sessió de contes per a nadons. Una ratolina, una nena. A càrrec de Petita Companyia Adreçat a famílies i infants fins a 3 anys. Es podrà visualitzar la sessió el divendres 15 a les 17.30 h.
   
 • Sessió de conte infantil. Petita & gran A càrrec de Cristina Noguer.
  Què tenen a veure Frida Kahlo i Amelia Earhart Doncs que les dues foren unes dones extraordinàries i que van destacar dins del seu entorn professional. Dones úniques, lluitadores, revolucionaries, valentes, enginyoses i que han inspirat i segueixen inspirant a molta gent. Contacontes-taller obert i gratuït. Adreçat a: famílies i infants de 6 a 12 anys.

 

 

Actualitat