Aquest divendres comença Balcons Sonats, una nova activitat de l’Estiu a Cassà

16.07.2020

Aquest divendres Cassà de la Selva inaugura una nova activitat de l’Estiu a Cassà. Es tracta dels ‘Balcons Sonats’, unes sessions de música que es faran els divendres de juliol a la plaça de la Coma, a les 22 h.  Aniran a càrrec dels dos dj’s cassanencs que ens van animar el confinament amb la seva música durant molt de temps i també ens van oferir una sessió durant la Festa Major Confinada que va ser retransmesa per streaming durant l’estat d’alarma.

Els dj’s Degree i Dj Raver, punxaran un estil de música diferent cada setmana. El divendres 17 els discjòqueis ens animaran el vespre amb música pop-rock, divendres 24 la protagonista serà la música dels anys 80 i finalment, la darrera sessió del divendres 13, gaudirem de música comercial i electrònica.

Coincidint amb la sessió de l’últim divendres, el Dj Raver, també presentarà unes cançons pròpies que seran interpretades per cantants locals i de l’entorn. 

Dj Raver, Quim Planas Casadevall, és un jove estudiant de producció musical que el 2019 va guanyar el concurs Engresca't de Barcelona.  Aquest concurs li va donar pas a participar a la festa universitària més gran d'Espanya,  la Telecogresca, que es va inaugurar l'any 1978 i actualment acull a més de 10.000 persones.

Dj Degree, Eduard Grau Negre, va començar a punxar el 2008 en alguns bars del municipi. Els anys 2013 i 2014 va actuar conjuntament amb Matine Group,  Supermarxe,  i amb dj’s importants com  Albert Neve, Sergi Domene (flaix FM) i Mario Biani (El Row).
També va participar en emissores com Flaix FM, festivals i en diverses discoteques del moment. la teActualment treballa en esdeveniment privats i festes populars.

El públic que tingui previst estar a les terrasses de la plaça de la Coma, poden demanar la seva cançó preferida fins el dijous anterior a cada una de les sessions a través de les xarxes socials de l’Ajuntament.

L’acte està pensat per gaudir d’una nit musical ambientant a les terrasses dels establiments.  Des de l’Ajuntament és fa una crida a mantenir les distàncies de seguretat i portar les mascaretes de protecció en tot moment.

Actualitat