Cassà de la Selva suspèn totes les activitats de la Fira de Santa Tecla

28/08/2020

Aquest mes de setembre, estava previst celebrar la Fira de Santa Tecla, amb la intenció de poder-hi incloure algunes activitats de la Festa Major, que van quedar suspeses a causa de l’estat d’alarma.

Davant la incertesa dels moments que estem vivint, els consells de les autoritats sanitàries i els canvis constants de normativa, s’ha decidit suspendre totes les activitats que s’estaven preparant per al cap de setmana del 20 al 22 de setembre. Aquesta decisió s’ha pres per evitar actes multitudinaris i pensant amb la seguretat i salut de tots els veïns i veïnes del municipi.

 

Regidora de Festes, Carla Matilla.  <>

Decisió consensuada amb les entitats

Des de l’Estat d’Alarma, l’Ajuntament treballava amb la intenció de celebrar la Fira de Santa Tecla, la festa petita de Cassà, incloent-hi activitats que havien quedat suspeses el mes de juny, com podien ser concerts, activitats infantils, ballades de sardanes, etc. Després de diverses reunions amb la Comissió de Festes, les entitats que organitzen les Barraques i la resta d’entitats del municipi, s’ha pres aquesta decisió consensuada, per tal d’evitar possibles contagis en el municipi.

Cartell d’actuacions previstes

Aquesta decisió, afecta una vegada més als artistes i a les empreses que viuen i treballen per a la Cultura. Per aquest motiu, l’Ajuntament mantindrà el cartell d’artistes i grups que estava previst que vinguessin aquest any 2020 per la Festa Major del 2021, que tindrà lloc del 28 de maig al 1 de juny.

Festius locals

Els dies de festius locals del municipi, amb motiu de l’estat d’alarma, es van modificar en el ple del passat més d’abril i és van traslladar als dies 21 i 22 de setembre. En aquest aspecte, aquests festius, es mantindran igual, i el dilluns 21 i dimarts 22 de setembre, serà festa local, per tant, diversos establiments i oficines del municipi, podran estar tancades.

Aplecs del municipi

Aquesta decisió, també afectarà als aplecs dels  veïnats de Mont-Roig i Serinyà i del Remei. En aquestes festes, habitualment feien esmorzars, ballades de sardanes i altres activitats, que ara mateix estan desaconsellades per part de les entitats sanitàries. Per aquest motiu, i fins que millori la situació actual, s’ha decidit suspendre també aquestes activitats.

Actualitat