Segona edició del projecte A-Taca, que vol donar color als carrers a través d’accions educatives d’art urbà

20.12.2020

La segona edició del projecte d’art urbà, A-taca, es va portar a terme la setmana passada a Cassà de la Selva. En aquesta edició, petits i grans artistes durant dos dies van transformar les pilones del carrer Germà Agustí.

L’art urbà es pot convertir en una eina educativa i en una oportunitat per a treballar valors que ajudin els joves a estimar el seu poble, barris, carrers i places. A-Taca és el nom que rep aquest projecte, que neix de la mà de diferents artistes i que pretén unir els ajuntaments de Cassà, Celrà i Llagostera mitjançant els seus locals joves i les seves escoles d’art, amb l’objectiu de donar color als carrers a través d’accions educatives d’art urbà, tutoritzades pels professors de les escoles d’Art i dinamitzadors dels locals joves.

La primera edició es va enfocar a la decoració dels embornals de diferents carrers i places de cada municipi. A Cassà de la Selva, es van pintar diferents elements del carrer Barraquetes, plaça de la Coma, davant el Centre Cultural Sala Galà, el carrer de la Mel i la plaça Petita.

Actualitat