Des de València fins a El Voló, 105 participants al ConfinaCurts d'aquest cap de setmana

04.04.2020

El dilluns es va donar a conèixer la proposta del CineClub Vuitimig de Cassà de la Selva. Es tracta del Confinacurts, una adaptació del concurs Correcurts, que habitualment se celebra en el marc de la Mostra d’animació i Curtmetratges de Cassà de la Selva (MACCA).


105 participants d'arreu dels Països Catalans, des de València fins a El Voló, s'han entregat de manera entusiasta a participar en aquest repte.
24 hores per a fer un curt en què han d'aparèixer un objecte (nevera) i una paraula (tiberi).

La mecànica del Correcurts s'ha escampat per tot el país, en un moment de gran emotivitat i creativitat en el que molta gent té ganes de divertir-se, evadir-se o comunicar els seus sentiments a través del cinema.

El resultat d'aquesta original iniciativa es podrà veure demà diumenge a partir de les 18 h al canal de YouTube del Cineclub Vuitimig i a través de l'adreça cassa.cat/macca.

Per conèixer els equips guanyadors, haurem d'esperar a les 20 h, quan es farà públic el palmarès a través d'una retransmissió virtual en directe a través del canal de Youtube, que podreu seguir a través de cassa.cat/confinacurts.

Actualitat